Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek, üzletszabályzat

 

Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mielőtt böngészne illetve vásárolna a webáruházunkban! Honlapunk használatakor Ön - mint felhasználó - elfogadja a Jogi nyilatkozatban és az Adatvédelmi szabályzatban leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználónk. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa a szerződést, a változtatások nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól és nem vonatkozhat a teljesítés alatt lévő megrendelésekre. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes szerződési feltételeket. 

A www.almamintabolt.hu oldalon található tartalom, információs oldalak, fotók, leírások, grafikák és védjegyek a VarBa Ker. Kft. vagy partnerei kizárólagos szellemi tulajdonát képzik. A webshop tulajdonosa fenntartja magának minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlap kialakítása és elrendezése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint külön védelem alatt áll, az sem részben, sem egészében nem másolható le. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A webáruházunkban csak cselekvőképes természetes ill. jogi személy vásárolhat illetve adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a megrendelő és a szolgáltató között, mint távollévők között kötött szerződés jön létre a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A szolgáltató kötelezettséget vállal a megrendelés tárgyában a tőle elvárható legkörültekintőbb magatartás tanúsítására, a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti.

A szerződés oly módon jön létre, hogy a megrendelő a webáruházban kiválasztott tételeket elektronikusan megrendeli. A megrendelési folyamat során Ön megismeri a termékeket, annak paramétereit, tulajdonságait és jellegzetességeit, az árakat és fizetési feltételeket és az áru átvételének módját. A megrendelés érvényesítéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF, jelen dokumentum.)

Az Almamintabolt Kft. nem vállal felelősséget a webshop oldalain esetlegesen előforduló elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk pontosságáért. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk, melyet nem minden esetben közlünk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az Almamintabolt Kft. fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó törlésre, szüneteltetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű, vagy részleges megszüntetésére. Az ebből eredő károkért felelősséget nem vállal.

Kérjük, hogy az Almamintabolt Kft. oldalait csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!
Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az

info@almamintabolt.hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!